Hvem er vi

Nyttedyr.no (VekstMiljø as) har i dag seks ansatte, hvor alle har lang erfaring i det profesjonelle markedet. Gjennom fokus på effektivitet og skreddersydde løsninger på gartnerens premisser, har vi skapt et unikt, vekst og kompetanse hus. Våre tjenester skal komme både kunden og naturen til gode.
Nyttedyr.no er ikke det juridiske navnet på firmaet. Det er vekstmiljø as som drifter nyttedyr, og det er også vekstmiljø som er registrert med org.nummer. 

Vi ble etablert i 1992 og har siden fått et solid rotfeste i Rogaland og Vest-Agder. Som lokal leverandør av driftsmidler til gartneri og hagebruk, søker vi å vokse i takt med våre kunder. For oss er det viktig å tilpasse vårt produktspekter og våre tjenester i tråd med markedets behov. Derfor startet vi i 2015 nettbutikken Nyttedyr.no og har siden den tid beveget oss sakte men sikkert ut på privatmerkede innen biologisk plantevern med stor suksess.

Våre verdier

Vår filosofi er å satse på kvalitet i alle ledd, fremfor billige fasade løsninger. For å lykkes som leverandør, er det en forutsetning at våre samarbeidspartnere legger vekt på de samme verdiene som oss.

Samlet innkjøp med andre firma gir oss bra avtaler og riktig pris. Vi er glade for at vi spiller på lag med anerkjente merkevareleverandører som gir oss muligheten til å tilby kvalitetsvarer til riktig pris. Takket være nærhet til samarbeidspartnere, kan våre fagfolk produktene til fingerspissene. Dette igjen avler til gode kundeforhold. Dine ønsker er vår utfordring!

Lurer du på noe?

Ta kontakt for å spørre oss direkte!